© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen wordt een van de bepalende Formule 1-coureurs'

30 dec. 2018 18:00 Ruud Dimmers 2 reacties
Liberty-topman Ross Brawn is lovend over de ontwikkeling van Max Verstappen. De, pas 21-jarige coureur, is volgens hem al een Formule 1-veteraan.

Bij Red Bull is Max Verstappen in 2019 de absolute kopman. De Nederlander begint aan zijn vijfde seizoen in de Formule 1, met de onervaren Pierre Gasly als teamgenoot. Ross Brawn is lovend over de ontwikkeling van Verstappen.

"Volgend seizoen staat in het teken van een nieuwe periode, met Max Verstappen die een belangrijke rol gaat spelen in de ontwikkeling. Hij kende een geweldig seizoen, zeker in de tweede seizoenshelft waarin alleen Lewis Hamilton meer punten scoorde", aldus Brawn.

"Ondanks dat hij pas 21 jaar is, lijkt hij al een veteraan, waarbij hij ongelooflijk veel talent laat zien, waardoor hij een van de bepalende coureurs in de Formule 1 wordt de komende tien jaar."

Het leerproces van Verstappen is volgens Brawn nog niet helemaal voltooid. "Hij moet zich op bepaalde punten nog wat ontwikkelen, zodat hij minder fouten maakt en zijn emoties nog wat beter onder controle weer te houden. Tot op heden heeft hij nog niet meegevochten voor de titel, maar als dat het geval is dan is rust in het hoofd net zo belangrijk als een snelle rechter voet."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen