Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2022

Max Verstappen 'zet' zeer unieke tattoo bij fan tijdens GP van Nederland

De Grand Prix van Nederland is voor veel F1-fans het hoogtepunt van het jaar. Maar voor één iemand wordt deze race nog bijzonderder. Deze persoon krijgt namelijk een unieke tattoo 'gezet' door Max Verstappen op haar lichaam.

Viaplay heeft enkele weken geleden de campagne 'Inked by Max' gelanceerd. Racefans maakten daarbij kans om een unieke tattoo op hun lichaam te krijgen die 'gezet' zou worden door Verstappen. Niet letterlijk door de Nederlander, maar door een slimme tattoo robot die de lijnen van Verstappen over Circuit Zandvoort volgt.

Zo'n driehonderd Verstappen fans meldden zich aan, maar uiteindelijk werd de 25-jarige Carmen als winnaar aangewezen. Zondagmiddag wordt er tijdens de race de unieke 'Verstappen-tattoo' gezet. De die-hard fan van de Red Bull-coureur is dolenthousiast.

"Het is voor het eerst dat er een Nederlandse wereldkampioen op Zandvoort rijdt. En ik krijg het rondje daarvan als tattoo op mijn arm. Dat is voor een fan het mooiste wat je kan wensen!"

De zenuwen gieren nog niet door het lichaam, aldus Carmen. "Ik ben zenuwachtiger voor de race en voor Max, dan voor het zetten van de tattoo. Ik wil natuurlijk dat Max goed de eerste bocht doorkomt en als eerste finisht."

Het resultaat van de tattoo zal maandag 5 september onthult worden, maar tijdens de race worden diverse sneak peaks onthult.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken