Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen ziet Oostenrijk als tweede thuisrace

De Grand Prix van Oostenrijk kende lastige jaren, totdat Red Bull de ring kocht en de Formule 1 terughaalde naar Spielberg. De afgelopen jaren is er veel geld geïnvesteerd in het Grand Prix-weekend en de fans weten het circuit goed te vinden. Met name Nederlandse fans zijn niet weg te slaan uit Oostenrijk sinds het succes van Max Verstappen.

Max Verstappen krijgt er steeds meer 'thuisraces' bij. De Nederlander is razend populair en zijn trouwe fans vliegen de hele wereld over. Tijdens iedere GP zijn er volop Nederlanders aanwezig en bij races in Europa is er sprake van een 'Verstappen-invasie'. Red Bull helpt daar goed aan mee tijdens de GP van Oostenrijk door de inzet van speciale Verstappen tribunes. Daarnaast zijn de ticketprijzen prima en is er volop vermaak tijdens het weekend.

Max Verstappen kijkt nu alweer uit naar de GP van Oostenrijk in 2018. Aan Speed-Magazin.de laat hij weten dat het een soort van tweede thuisrace voor hem is. " In 2016 finishte ik als tweede op de Red Bull Ring. Het is een leuk circuit om op te rijden en ik verwacht dit jaar nog meer Nederlandse fans. Vanuit Nederland is het prima te bereizen met de camper of caravan. Dat wordt met zijn alle in een stoet of konvooi naar Oostenrijk!"

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer