© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen ziet Oostenrijk als tweede thuisrace

25 jan. 2018 11:10 Ruud Dimmers 0 reacties
De Grand Prix van Oostenrijk kende lastige jaren, totdat Red Bull de ring kocht en de Formule 1 terughaalde naar Spielberg. De afgelopen jaren is er veel geld geïnvesteerd in het Grand Prix-weekend en de fans weten het circuit goed te vinden. Met name Nederlandse fans zijn niet weg te slaan uit Oostenrijk sinds het succes van Max Verstappen.

Verstappen: 'In convooi naar de GP van Oostenrijk'

Max Verstappen krijgt er steeds meer 'thuisraces' bij. De Nederlander is razend populair en zijn trouwe fans vliegen de hele wereld over. Tijdens iedere GP zijn er volop Nederlanders aanwezig en bij races in Europa is er sprake van een 'Verstappen-invasie'. 

Red Bull helpt daar goed aan mee tijdens de GP van Oostenrijk door de inzet van speciale Verstappen tribunes. Daarnaast zijn de ticketprijzen prima en is er volop vermaak tijdens het weekend. 

Max Verstappen kijkt nu alweer uit naar de GP van Oostenrijk in 2018. Aan Speed-Magazin.de laat hij weten dat het een soort van tweede thuisrace voor hem is.

"In 2016 finishte ik als tweede op de Red Bull Ring. Het is een leuk circuit om op te rijden en ik verwacht dit jaar nog meer Nederlandse fans. Vanuit Nederland is het prima te bereizen met de camper of caravan. Dat wordt met zijn alle in een stoet of konvooi naar Oostenrijk!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen