© Force India

Nieuwsoverzicht

Mazepin daagt curatoren Force India voor de rechter

27 sep. 2018 10:45 Jan van der Burgt 0 reacties
Dmitry Mazepin, vader van GP3-coureur en Force India-testrijder Nikita Mazepin, daagt de curatoren van Force India voor de rechter. Volgens Mazepin is de verkoop van het team niet eerlijk verlopen.

Tijdens de zomerstop werd Force India overgenomen door een consortium onder leiding van Lawrence Stroll, de vader van Lance Stroll. De curatoren wezen Stroll aan als de 'winnende' partij, terwijl zakenman Dmitry Mazepin met een veel beter (lees: hoger) bod kwam. Om die reden daagt Mazepin de curatoren van Force India nu voor de rechter.

"Uralkali (het bedrijf van Dmitry Mazepin, red.) heeft een zeer genereus bod gedaan, het was het beste bod dat op tafel lag. Desondanks keuzen de curatoren ervoor in zee te gaan met een partij die aanzienlijk minder bood, zonder enige vorm van terugkoppeling naar ons toe", zo laat Uralkali in een statement weten.

Uralkali verwijt de curatoren van FRP Advisory dan ook een compleet gebrek aan transparantie en inzet om de best mogelijke deal uit het vuur te slepen voor alle betrokken partijen, hetgeen Mazepin heeft doen besluiten de stap naar rechter te zetten.

FRP Advisory laat in een reactie aan Racefans.net weten nog niets te hebben vernomen over een rechtszaak, maar dat het zich met hand en tand zal verdedigen als het daadwerkelijk zover komt: "We hebben onze taken naar eer en geweten vervuld en als er een rechtszaak komt, gaan we er volledig vanuit dat de claim aan ons adres verworpen wordt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen