Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

'McLaren belooft Ricciardo extra miljoenen'

Als Daniel Ricciardo bij nieuwe werkgever McLaren goed presteert in 2021 en de jaren erna, kan hij in één klap uitgroeien tot één van de bestbetaalde coureurs in de Formule 1. Het team uit Woking zou riante bonussen voor de Australiër op willen en kunnen hoesten.

Ricciardo helm 2020 australie
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ricciardo

Daniel Ricciardo krijgt bij McLaren aanzienlijk minder salaris dan bij Renault. Geluiden daarover variëren van tien- tot zeventien miljoen euro, fors minder dan de 27,5 miljoen die hij bij Renault jaarlijks zou opstrijken. Toch heeft hij zeker niet te klagen, want hij kan alsnog flink gaan verdienen bij McLaren.

Want op het moment dat Ricciardo voor McLaren weet te scoren, lopen de inkomsten in rap tempo op. Business Book weet namelijk te melden dat McLaren forse bonussen over heeft voor Ricciardo. Zo levert een podium hem naar verluidt 400.000 euro op, een zege zelfs een miljoen euro.

Zo kunnen zijn inkomsten door de bonussen met tientallen miljoenen oplopen in dienst bij McLaren. Het Britse team wil terugkeren aan de top en structureel strijden voor podiumplaatsen en zeges. Als dat lukt is Ricciardo spekkoper en wordt niet alleen zijn prijzenkast, maar ook zijn bankrekening goed gevuld.

McLaren wordt na HRT, Toro Rosso, Red Bull en Renault het vijfde team waar Ricciardo voor uitkomt. Hij heeft getekend voor twee jaar, naar verluidt met een optie voor nog een derde jaar voor het team uit Woking.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf