© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

'McLaren beloont overwerk met chocoladerepen'

22 jun. 2018 19:25 Jan van der Burgt 0 reacties
Het lijkt krankzinnig voor woorden, maar McLaren beloont overwerkend personeel gerust met chocoladerepen. Het is volgens de anonieme bron van McLaren tekenend voor de huidige gang van zaken bij McLaren, maar slechts het topje van de ijsberg.

Anonieme McLaren-medewerker spreekt van verderfelijke werksfeer

"Er heerst momenteel een verderfelijke werksfeer bij McLaren, waarin overwerk wordt beloond met Freddo bars", aldus een medewerker van McLaren die in gesprek met de Engelse pers anoniem wilde blijven.

"We kregen bijvoorbeeld zo'n reep toen we in de aanloop naar de Spaanse Grand Prix de upgrades in allerijl klaar wisten te krijgen."

De Freddo bars, vergelijkbaar met de Nederlandse Koetjesrepen, worden door het management uitgereikt aan de leidinggevenden van de verschillende afdelingen, die ze vervolgens mogen verdelen onder het hard werkende personeel.

"We krijgen er allemaal één en niet meer. Daar wordt strikt op gelet. Het voor onze leidinggevenden die ze uit moeten delen te gênant voor woorden."

McLaren reageerde in gesprek met Sportsmail op het verhaal dat zich laat lezen als een 1 april-grap, maar ontkende het verhaal allerminst:

"Het staat de directie van McLaren vrij om zijn werknemers op een spontane en ludiek wijze te belonen voor hun inspanningen. Dit is daar zo'n voorbeeld van, net zoals vele andere uitingen van waardering die onze werknemers bijna dagelijks ontvangen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen