© McLaren

Nieuwsoverzicht

McLaren grijpt in na slechte resultaten Vandoorne

26 jul. 2018 19:15 Ruud Dimmers 2 reacties
Het Formule 1-seizoen 2018 wil voor Stoffel Vandoorne niet echt vlotten. De afgelopen races ging het daarbij van kwaad tot erger. Tijd voor de Belg en McLaren om in te grijpen.

Stoffel Vandoorne komt bij de Grand Prix van Hongarije in actie met een nieuw chassis. In overleg met het team is besloten om zijn auto compleet opnieuw op te bouwen. Reden hiervoor zijn grote problemen met de set-up en het weggedrag van de auto.

Daar waar Alonso met regelmaat in de top 10 wist te rijden, bungelde Vandoorne onderaan de tijdenlijst. Tussen de races door werd er van alles veranderd aan de MCL33 van de Belg, maar een oorzaak van de problemen werd niet gevonden. Bij de races in Groot-Brittannië en Duitsland liet Vandoorne weten dat er 'iets vreemds' was met zijn bolide.

Met het nieuwe chassis hoopt McLaren de problemen opgelost te hebben. Voor Vandoorne is het ook tijd om qua performance Alonso naar de kroon te streven. Momenteel staat het 11-0 in het kwalificatieduel en scoorde zijn Spaanse teamgenoot 40 punten, tegenover 8 voor Stoffel.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen