© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

McLaren: Landa Norris ster voor de toekomst

03 aug. 2017 06:30 Ruud Dimmers 0 reacties
De pas 17-jarige Lando Norris mocht gisteren voor het eerst plaatsnemen in een moderne F1-auto. Het jonge talent noteerde in de McLaren de tweede tijd op de Hungaroring en verraste iedereen.

Indrukwekkende Formule 1 test Lando Norris

McLaren gaf de toekomstige ster de test cadeau nadat Norris in 2016 de McLaren Autosport BRDC Award won. De jonge Brit ontving deze prijs voor zijn ijzersterke seizoen.

McLaren-teambaas Eric Boullier is lovend over het jonge talent en noemt hem een ster voor de toekomst.

"Lando heeft een zeer goede indruk achtergelaten met zijn volwassen en professionele houding en snelheid. Hij had weinig tijd nodig om te wennen aan de auto, terwijl het nog maar zijn eerste keer in de McLaren was."

"Zijn feedback was waardevol en precies. Lando is echt een aanwinst voor het team en een ster voor de toekomst."

De jonge debutant zelf blikte ook tevreden terug op zijn testdag. Afgelopen winter mocht hij al eens wat ronden rijden in een oude McLaren MP4-26 uit 2011, maar een serieuze test had de Brit nog nooit gehad.

"Het was een super dag en een productieve test. Ik heb mijn programma compleet af kunnen werken en dat verliep voorspoedig. In het begin was het even wennen om vertrouwd te raken aan de auto, maar ik voelde me aan het einde van de dag erg comfortabel."

"Ik heb veel ronden kunnen rijden en genoten van deze dag. Ik wil het team bedanken en hoop dat er nog meer dagen volgen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen