© McLaren

Nieuwsoverzicht

McLaren-teambaas hoopt Alonso te behouden tot pensioen

06 mrt. 2018 13:57 Jan van der Burgt 0 reacties
McLaren-teambaas Zak Brown hoopt Fernando Alonso tot het einde van zijn carrière te behouden voor zijn eigen team.

Brown wil binnen en buiten de F1 samen blijven werken met Alonso

Fernando Alonso tekende vorig jaar een nieuw contract dat hem in ieder geval tot en met 2018 aan McLaren bindt. De Spanjaard is nog altijd hongerig naar succes en lijkt nog altijd vertrouwen te hebben in McLaren. Teambaas Zak Brown heeft dat in ieder geval wel in Alonso en hoopt nog jaren met de Spanjaard samen te werken. 

Alonso is in de Formule 1 een oudgediende en zoekt zijn heil sinds vorig jaar ook in andere racecategorieën. Zo deed hij vorig jaar mee aan de Indy 500 en rijdt hij dit seizoen een volledig kampioenschap in het World Endurance Championship met Toyota. De ambities reiken verder dan de Formule 1 en dat ziet Brown ook. Maar waar Alonso ook heen gaat, Brown hoopt dat het met McLaren zal zijn.

"Zo lang als Alonso plezier beleeft aan racen, hoop ik dat hij dat met ons merk blijft doen. Ik wil in ieder geval graag geloven dat hij zijn carrière met bij McLaren afsluit, of dat nu in de Formule 1 is of toch daarbuiten."

"Hij lijkt erg op zijn plek bij McLaren", vervolgt Brown. "Sterker nog, ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien als vandaag de dag. We hopen nog lange tijd met Fernando Alonso door te mogen gaan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen