Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2024

Meerdere coureurs op het matje geroepen na GP Miami

Kevin Magnussen, Oscar Piastri en Carlos Sainz moeten na afloop bij de stewards verschijnen. Mogelijk volgen er nog straffen.

Sainz Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De stewards mogen na afloop van de Grand Prix van Miami weer wat coureurs verwelkomen. Kevin Magnussen, Oscar Piastri en Carlos Sainz zijn namelijk op het matje geroepen. Magnussen zou tijdens de safety car-situatie, die hij zelf veroorzaakte wegens een crash met Logan Sargeant, de pitstraat betreden hebben zonder zijn banden te wisselen. Dat is niet toegestaan.

Ook Piastri en Sainz moeten zich melden voor hun touché tijdens de race. Sainz wist in rondje 40 Piastri te passeren, maar de twee raakten elkaar bij dat gevecht hard. Piastri moest een nieuwe voorvleugel halen en viel ver terug, terwijl Sainz als vierde over de streep kwam.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Magistrale Verstappen evenaart twee unieke records in kwalificatie Imola