© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Mercedes: 'Dubbelzege kwam ons niet aanwaaien'

13 mei 2018 20:45 Jan van der Burgt 0 reacties
De Mercedes-één-twee kwam Mercedes niet zomaar aanwaaien. Dat stelt Toto Wolff na afloop van de race die Hamilton al typeerde als een mogelijke ommekeer voor Mercedes.

Toto Wolff roept Mercedes op tot bescheidenheid

"Het was zeker niet zo makkelijk als het er misschien uitzag", zo deelt Mercedes-teambaas Toto Wolff in gesprek met Sky F1 na de race.

"Op vrijdag en zaterdag hadden we het niet heel makkelijk en vandaag hebben we het uiterste gevraagd van de mediums van Valtteri Bottas. De banden waren vuil, er zat een flatspot op, dus het zag er niet al te best uit allemaal. Lewis Hamilton was vandaag echter een klasse apart."

Het succes van Mercedes is een enorme opluchting voor Wolff en een mogelijk opmaat naar meer, maar Wolff wil nog niet naar zijn schoenen gaan lopen:

"We hadden een goede winter en iedereen verwachtten van ons dat we 'wel even' zouden gaan winnen, maar wat volgde waren moeizame races. Vandaag waren we echter heel erg goed, maar we moeten nu juist de rust bewaren en bescheiden blijven."

"In Monaco kan alles alweer anders zijn, zeker omdat we daar in het verleden niet altijd even sterk waren. Maar het lijkt erop dat we back in business zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen