© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Mercedes: 'Ecclestone gooit een handgranaat in de paddock'

28 okt. 2017 18:49 Ruud Dimmers 0 reacties
De uitlatingen van voormalig F1-eigenaar Bernie Ecclestone stuitten op de nodige kritiek. De Brit liet vandaag weten dat hij zeker weet dat Mercedes steun heeft verleend aan de ontwikkeling van de Ferrari-motor.

Wolff kan alleen maar lachen om uitlatingen Ecclestone

Volgens Ecclestone zou Mercedes dit hebben gedaan om een spannender kampioenschap te krijgen en uit vriendschap met Ferrari. Daarnaast zou het doel zijn om afstand te nemen van Red Bull.

Mercedes-teambaas Toto Wolff noemt de uitspraken van Ecclestone onzin. "Iedereen kent de handgranaten die Bernie soms gooit en deze ontplofte in de paddock. We hebben geen steun verleend aan Ferrari. Als je dan een titel verliest, dan ben je zelf je grootste slachtoffer", laat Wolff aan Sky Sports weten.

Bij Red Bull reageerde Christian Horner ook op de aantijgingen van Ecclestone. Horner gelooft niets in de samenwerking tussen Mercedes en Ferrari. Wel erkent Horner dat er een nauwe band is tussen de beide fabrikanten.

"Bernie ziet de dingen soms op zijn eigen manier. Er is een nauwe band tussen Mercedes en Ferrari en dat zien we terug tijdens overleggen. Ze stemmen alleen gezamenlijk voor of tegen besluiten."

"Het is niet onze zaak of deze teams elkaar helpen, maar het zou me sterk verbazen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen