Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes en Hamilton nog niet in gesprek over contractverlenging

Wat brengt de toekomst voor Lewis Hamilton? Die vraag werd de afgelopen maanden al vaak gesteld. Het huidige contract tussen Hamilton en Mercedes loopt eind 2018 af. De grote vraag is: Wat gaat Lewis daarna doen?

Mercedes wil graag verder met de Brit die als sinds 2013 voor het team uitkomt. In 2014 en 2015 veroverde hij de wereldtitel met Mercedes en ook dit seizoen is hij de grote favoriet. Lewis moet dan nog wel afrekenen met Sebastian Vettel. Toto Wolff, teambaas van Mercedes liet op Spa weten dat er geen gesprekken gaande zijn over de toekomst van Hamilton. " We hebben een uitstekende relatie met Lewis, maar we starten geen gesprekken met hem voor het einde van het seizoen."

" Er liggen grotere uitdagingen voor ons. We hebben nog acht races te gaan en het wordt een zeer intensieve periode, waarin het niet zinvol is om deze discussies te voeren." Als het aan Mercedes ligt blijft Hamilton langer verbonden bij het team. Lewis heeft recent aangegeven dat hij zijn carrière af wil sluiten bij het Duitse team, maar of dat in 2018 of op een later tijdstip is liet hij in het midden.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'