© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Mercedes experimenteert met 2018 onderdelen tijdens GP Brazilië

08 nov. 2017 14:21 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Formule 1 team van Mercedes kan met een gerust hart aan de laatste twee races van 2017 beginnen. Lewis Hamilton is zeker van de wereldtitel bij de coureurs en Mercedes pakte de vierde titel op rij bij de constructeurs.

Mercedes schouwt laatste twee F1-races als test voor 2018

Doordat de Formule 1 regels voor 2018 nauwelijks veranderen kan Mercedes nieuwe onderdelen testen tijdens de laatste races van 2018. In Brazilië zullen de eerste nieuwe onderdelen dan ook op de bolides van Hamilton en Bottas te zien zijn.

"Dit zijn de eerste twee mogelijkheden om te testen voorafgaand aan het nieuwe seizoen. We kunnen nieuwe en interessante concepten testen voor 2018."

Welke onderdelen of concepten er gebruikt gaan worden laat Mercedes in het midden. Het spreekt in haar nieuwsbrief over toepassingen die te risicovol waren om tijdens de titelstrijd in te zetten.

Mercedes is niet het eerste team dat al aan het testen is voor 2018. Red Bull gebruikte de afgelopen twee races tijdens de vrije trainingen diverse nieuwe onderdelen om de werking hiervan te testen. In Brazilië volgt Force India dit voorbeeld ook. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen