Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes fluit 'stoelendief' Verstappen terug na kwalificatie

Max Verstappen had afgelopen donderdag de lachers op zijn hand toen hij na de persconferentie de stoel voor de derde plaats over zijn schouder wierp en ermee vandoor ging. Een dergelijke actie had hij vorige week al aangekondigd, maar Mercedes merkt nu terecht op dat dat iets te voorbarig was.

Het was na de kwalificatie voor de Grand Prix van Sakhir dat Max Verstappen riep de stoel voor de derde plaats mee naar huis te nemen. Hij was immers het hele seizoen al van hem: "Kijk, mijn afdruk staat er zelfs in." Afgelopen donderdag voegde hij de daad bij het woord. Mercedes zit na de kwalificatie voor de Grand Prix van Abu Dhabi echter met een (zit)probleem en wijst Verstappen terecht: "Max, grote vriend, we hebben die stoel nodig", zo staat op Twitter te lezen. Mercedes neemt het verlies dus zeer sportief op en Lewis Hamilton gaf al aan Max Verstappen en Red Bull niets cadeau te willen doen op zondag.

1337766750771875840

Max, we’re gonna need that chair back buddy. https://t.co/PelkjI8eVj — Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) December 12, 2020

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje