Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Mercedes gaat volledig voor Lewis Hamilton in 2018'

Het Formule 1 team van Mercedes richt zich volgens Felipe Massa in 2018 volledig op Lewis Hamilton. De Brit behaalde in november zijn vierde wereldtitel en was aanzienlijk sneller dan Valtteri Bottas.

Sinds het vertrek van Nico Rosberg bij Mercedes is Lewis Hamilton de absolute nummer één. Het Duitse team deed nog diverse pogingen om dit te ontkrachten, maar voor Felipe Massa is het wel duidelijk. " Het team kiest 100% zijn kant. Lewis heeft daarom ook geen issues meer met zijn teamgenoot, zoals hij die voorheen had. Er zijn veel dingen die in zijn voordeel zijn en hij kan nog beter worden", laat Massa aan Autosport.com weten.

Met zijn vierde wereldtitel behoort Hamilton nu tot de vijf succesvolste F1-coureurs aller tijden. Lewis moet alleen Michael Schumacher (7 titels) en Juan Manuel Fangio (5 titels) voor zich dulden. Felipe Massa toont zich onder de indruk van Hamilton's performance van 2017. " Hij deed het fantastisch en heeft plezier in het racen. Lewis verdient alles wat hij bereikt heeft.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"