Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes met zeer grote upgrade in actie in Barcelona

De Mercedes W10 van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas heeft een zeer grote upgrade gehad. De wagen van de Duitse renstal is voorzien van volop nieuwe onderdelen.

In de eerste testweek reed Mercedes een conservatief programma, waardoor Hamilton en Bottas nooit bovenin de tijdoverzichten te vinden waren. Het team kondigde een grote upgrade aan voor deze week en hield woord.

De W10 is aan de voorzijde uitgerust met een nieuwe neus en gewijzigde voorvleugel. Verder is de bodemplaat aangepast en voorzien van diverse nieuwe slots. Aan de zijkant van de neus zijn nieuwe vanes gemonteerd en tevens is de Mercedes voorzien van nieuwe bargeboards. Achterop de auto zien we een dubbele T-wing, iets dat we ook bij diverse andere teams zien. Mercedes hoopt dat de nieuwe onderdelen het weggedrag van de W10 aanzienlijk verbeteren. Tijdens de eerste testweek kampte de bolide met mid-corner onderstuur.

1100309971324076032

#F1 : big Upgrade for #Mercedes including nose, frontwing, floor, t-wing. #AMuS . #F1Testing pic.twitter.com/XTb1JHbVx5 — Andreas Haupt (@andihaupt1) 26 februari 2019

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"