© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Mercedes: 'Nooit onderhandeld met Max Verstappen'

22 okt. 2017 13:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Mercedes heeft er nooit een geheim van gemaakt wel gecharmeerd te zijn van Max Verstappen. Door de recente contractverlenging van Verstappen bij Red Bull moet Mercedes nog even wachten op een eventuele overstap van de tweevoudige Grand Prix winnaar.

Mercedes ontkent gesproken te hebben met kamp Verstappen

Dat teambaas Toto Wolff en Jos Verstappen regelmatig samen een bakkie doen, zorgde de afgelopen tijd voor de nodige ophef. Vooral gezien de vele uitvalbeurten van Max Verstappen leek een tussentijdse transfer in de lucht te hangen.

Afgelopen vrijdag zette Red Bull in Austin een flinke streep door de eventuele toekomstplannen van zowel Mercedes als Ferrari. De Oostenrijkse renstal heeft namelijk Verstappen tot en met 2020 vastgelegd.

Teambaas Wolff laat in gesprek met Speedweek weten dat hij de beslissing van Red Bull volledig begrijpt.

"Ik begrijp de keuze van Red Bull helemaal. Sterker nog, als ik voor Red Bull had gewerkt, had ik precies hetzelfde gedaan en Verstappen langer vastgelegd. Ik heb het volste vertrouwen in zijn vaardigheden en voor een team is het goed als er sprake is van stabiliteit. Het is een logische zet van Red Bull."

Op de vraag of Wolff ervan baalt dat Verstappen pas eind 2020 op de markt komt, antwoordt hij.

"Nee, ik vind het niet jammer dat Max van de markt is, in elk team zitten tenslotte sterke coureurs. Ik wil alleen nogmaals bevestigen dat er nooit gesprekken zijn geweest tussen Verstappen en Mercedes."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen