Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Mercedes onthult nieuwe updateplannen na afgelasting GP Imola

Gaat Mercedes al in Monaco met de nieuwe updates komen, ook al is het een stratencircuit? Of wacht men na het afgelasten van de GP van Imola nog twee weken, totdat het F1-circus weer terugkeert op een 'normaal' circuit?

In aanloop naar de GP in Imola had Mercedes een enorm updatepakket ontwikkeld. Daarmee wilde men een nieuwe weg in slaan, in de hoop zo op termijn naar de top van de Formule 1 terug te kunnen keren. Helaas voor de Silver Arrows ging er vanwege noodweer en overstromingen een streep door het raceweekend in Italië.

Het betekent dat de volgende kans om de update te introduceren over een week, in Monaco, komt. Het probleem: het stratencircuit is nou niet bepaald een geschikt circuit voor een grote update, vanwege haar bijzondere karakteristieken.

De kans leek daarom aanwezig dat het team van Lewis Hamilton en George Russell de introductie van het updatepakket, waarmee onder meer de vloer, het bodywork en de voorwielophanging zou worden aangepakt, met een week zou worden uitgesteld. Het Grand Prix-weekend in Barcelona is namelijk een ideale plek om een nieuwe update te introduceren.

Niets is echter minder waar, zo bevestigt het Mercedes-team als we een woordvoerder vragen wat de plannen zijn voor de nieuwe update nu het komende raceweekend is afgelast. Het antwoord was even kort als krachtig: 'Monaco!'. We hoeven dus niet al te lang meer te wachten op de nieuwste update van Mercedes. In het prinsdom krijgen we deze te zien. Het belooft een spannend weekend te worden aan de Côte d'Azur.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 GP Emilia-Romagna 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi