Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes richt zich met emotionele brief tot fans

2022 was niet het jaar van Mercedes, zoveel kunnen we wel stellen. Een trouwe schare fans bleef Mercedes onvoorwaardelijk steunen en aan hen heeft Mercedes een mooi schrijven gericht.

Zo vlak voor de feestdagen klom Mercedes in de pen om zich met een brief te richten tot de die-hard Mercedes-fans. Daarin wordt teruggeblikt op een al met al tegenvallend jaar en de rol van die fans daarin. "Aan onze Mercedes-AMG-familie, 2022 was voor ons een jaar vol uitdagingen. Het was een rollercoaster aan emoties, die jullie net zo sterk hebben gevoeld als wij. Gedurende de ongelooflijke hoogtepunten en verpletterende dieptepunten stonden jullie ons terzijde, zowel om de hoogtepunten met ons te vieren als om de scherven op te rapen na races die voor ons niet goed verliepen. "Dit jaar was jullie steun belangrijker dan ooit tevoren. Het herinnerde ons eraan om nooit op te geven en om te blijven pushen tot het moment waarop we wel weer bovenaan staan. Terwijl het harde werk onverminderd doorgaat, gunt deze tijd van het jaar ons de kans om stil te staan bij de voorbije 12 maanden. We hopen dat voor jullie in deze vakantieperiode hetzelfde geldt en dat jullie tijd doorbrengen met naasten en familie. Fijne feestdagen een alvast een gelukkig nieuwjaar. Jullie team, Mercedes"

1604155383320281090

In a year when we've needed your support more than ever, thank you, Team. ❤️🙏 pic.twitter.com/0Dtssc1Opu — Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) December 17, 2022

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"