Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Mercedes-teambaas geeft ludiek antwoord op vraag over straf Verstappen

De taakstraf voor Max Verstappen was hét gespreksonderwerp in Singapore. Mercedes-teambaas Toto Wolff kan het niet laten om er een grapje over te maken.

Verstappen Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen stond veelvuldig in de spotlights tijdens het Grand Prix van Singapore. De Nederlander nam het woord 'fucked' in de mond op donderdag, kreeg een taakstraf én maakte een statement door heel weinig te zeggen in de overige persconferenties. Wanneer Mercedes-teambaas Toto Wolff de vraag krijgt wat hij van de taakstraf vindt, reageert hij ludiek.

"Ik denk niet dat er überhaupt iemand naar de FIA-persconferentie luistert", grapt Wolff tegenover onder meer RacingNews365. "Je luistert, maar er wordt bijna niets over geschreven. Of zit ik helemaal fout door dat te zeggen? Ik denk dat er geen groot publiek voor bestaat. We zijn een groep, onderdeel van het reiscircus en kennen elkaar."

Wolff vond het dus niet zo erg wat Verstappen deed. "Ik denk niet dat het verschrikkelijk is dat het f-woord in een persconferentie wordt gebruikt. Maar goed, als we ons taalgebruik moeten aanpassen, inclusief de teambazen, dan zullen we er meer naar kijken. Het is beschaafder, denk ik."

Praat mee!

Viaplay
x
Max Italiaanse media roepen Verstappen uit tot 'winnaar' GP Singapore