Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Merkwaardig: Perez haalt verhaal bij Sainz na megaklapper

Het was misschien wel hét moment van de race in Bakoe: de klapper tussen Carlos Sainz en Sergio Perez in de slotfase van de race. Nu is er beeldmateriaal opgedoken waarbij Perez verhaal haalt bij Sainz, nadat hij uit zijn auto stapt.

Charles Leclerc, Sergio Perez en Carlos Sainz zaten aan het einde van de GP van Azerbeidzjan akelig dicht bij elkaar. Ze streden om P2, P3 en P4 en dat gevecht ging het fel aan toe. Leclerc wist P2 vast te houden, maar in de run naar bocht 3 ging het helemaal mis tussen Perez en Sainz. De twee zaten naast elkaar, maar clashten uiteindelijk en de race eindigde voor beide mannen zo in de muur.

Uiteindelijk moesten zowel Perez als Sainz zich melden bij de stewards, maar die deelden geen straf uit. Het wordt gezien als een race-incident, waarbij geen van beide mannen duidelijk schuld had. Nu is er beeld opgedoken dat Perez min of meer verhaal komt halen bij de Spanjaard na de crash.

Eerst zit de Mexicaan nog in de Red Bull RB20, terwijl er andere auto's langs de twee gecrashte bolides rijden. Daarna staat hij op, om zijn armen omhoog te heffen. Daarmee lijkt hij te willen zeggen dat hij niet snapt wat er is gebeurd. Vervolgens stapt hij uit de auto om naar Sainz toe te gaan, die nog in de auto zit. Uit de reactie van Perez valt duidelijk op te maken dat hij maar weinig begrijpt van de actie van de Ferrari-coureur.

Bekijk hieronder hoe Perez verhaal haalt:

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"