Michael Schumacher in top vijf best betaalde sporters aller tijden

15 dec. 2017 14:17 Ruud Dimmers 0 reacties
Zakenmagazine Forbes heeft een top 25 onthuld van de best betaalde sporters aller tijden. De naam van Michael Schumacher is terug te vinden in de top 5.

Schumacher in top vijf van best verdienende sporters

Formule 1 legende Michael Schumacher is de succesvolste F1-coureur ooit. De zevenvoudig wereldkampioen boerde financieel zeer goed in zijn tijd bij Ferrari. Zo goed zelfs dat de Duitser in de top vijf staat van beste verdienende sporters aller tijden.

Volgens Forbes is basketballegende Michael Jordan met een totaalinkomen van $1,85 miljard de absolute nummer één van de lijst. Hij wordt gevolgd door voormalig topgolfer Tiger Woods die de afgelopen jaren alleen in het nieuws kwam door blessures en schandalen. Woods is goed voor $ 1,7 miljard.

Na de top twee ontstaat er een gat naar Arnold Palmer. Deze golfer bouwde een heel imperium op en verdiende in totaal $ 1,4 miljard. Palmer overleed in september 2016.

Nummer vier op de lijst is wederom een succesvolle golfer. Jack Nicklaus won de mooiste toernooien, maar liep binnen met onder andere vastgoed en eigen merken voor wijn, frisdrank en ijs. Goed voor $ 1,2 miljard.

Formule 1 legende Michael Schumacher won alles wat er maar te winnen viel. Met 91 overwinningen en 7 wereldtitels staat hij nog altijd stijf bovenaan. De Duitser was goed voor een inkomen van in totaal $ 1 miljard. Helaas kan Schumacher hier niet van genieten, want sinds zijn skiongeval in december 2013 revalideert hij nog altijd.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen