Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Michael Schumacher in top vijf best betaalde sporters aller tijden

Zakenmagazine Forbes heeft een top 25 onthuld van de best betaalde sporters aller tijden. De naam van Michael Schumacher is terug te vinden in de top 5.

Formule 1 legende Michael Schumacher is de succesvolste F1-coureur ooit. De zevenvoudig wereldkampioen boerde financieel zeer goed in zijn tijd bij Ferrari. Zo goed zelfs dat de Duitser in de top vijf staat van beste verdienende sporters aller tijden. Volgens Forbes is basketballegende Michael Jordan met een totaalinkomen van $1,85 miljard de absolute nummer één van de lijst. Hij wordt gevolgd door voormalig topgolfer Tiger Woods die de afgelopen jaren alleen in het nieuws kwam door blessures en schandalen. Woods is goed voor $ 1,7 miljard. Na de top twee ontstaat er een gat naar Arnold Palmer. Deze golfer bouwde een heel imperium op en verdiende in totaal $ 1,4 miljard. Palmer overleed in september 2016.

Nummer vier op de lijst is wederom een succesvolle golfer. Jack Nicklaus won de mooiste toernooien, maar liep binnen met onder andere vastgoed en eigen merken voor wijn, frisdrank en ijs. Goed voor $ 1,2 miljard. Formule 1 legende Michael Schumacher won alles wat er maar te winnen viel. Met 91 overwinningen en 7 wereldtitels staat hij nog altijd stijf bovenaan. De Duitser was goed voor een inkomen van in totaal $ 1 miljard. Helaas kan Schumacher hier niet van genieten, want sinds zijn skiongeval in december 2013 revalideert hij nog altijd.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden