Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Michael Schumacher

Mick Schumacher brengt eerbetoon aan zijn vader op zijn 53e verjaardag

Haas-coureur Mick Schumacher heeft een eerbetoon gebracht aan vader Michael Schumacher op zijn verjaardag. De zevenvoudig wereldkampioen is vandaag 53 geworden.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mick Schumacher

Michael Schumacher is vandaag, 3 januari, 53 jaar oud geworden. Mick Schumacher feliciteert zijn vader en Formule 1-legende. Het is meer dan acht jaar geleden dat Schumacher senior hersenschade opliep na een ongeluk tijdens het skiën.

Hoe het precies met Schumacher gaat is niet precies duidelijk. De zevenvoudig wereldkampioen is nog altijd thuis met zijn familie aan het herstellen. Zoon Mick maakte afgelopen jaar zijn debuut in de koningsklasse van de autosport. Op Instagram deelt hij een foto met hem in zijn vaders armen.

"Fijne verjaardag, pap. Dagen als deze waren voor het groeien van mijn passie voor motorsport belangrijk. Het heeft vandaag de dag nog steeds invloed. Ik ben dankbaar voor alle ervaringen die je mij hebt gegeven en ik kan niet wachten om nieuwe te maken in de toekomst."

Ook voormalige teams brengen eerbetoon

Ferrari, het team waar Michael mee domineerde tussen 2000 en 2004, deelde foto's van de wereldkampioen verspreid over de dag. "We zijn altijd bij je, Michael. Vandaag en elke dag", stond erbij. Ook Mercedes, waar Schumacher tussen 2010 en 2012 voor uitkwam, deelde wat foto's in het zilver. "Fijne verjaardag aan een F1-icoon. Blijf vechten, Michael."

3 reacties

x
Interview teammanager Verstappen "Zinloos voor Verstappen om dan een hele nacht door te rijden"