Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mick Schumacher maakt Ferrari-debuut in Bahrein

Mick Schumacher heeft zijn eerst meters in de Formule 1-bolide van Ferrari er op zitten. De Duitser test vandaag op het circuit van Bahrein voor de Scuderia.

Het was voor het laatst in 2009 dat er een Schumacher in een Ferrari Formule 1-auto stapte. Michael Schumacher bereidde zich voor op een mogelijke comeback als vervanger van de geblesseerde Felipe Massa. De comeback kwam er niet, maar nu, bijna tien jaar na dato, prijkt de sticker met de naam 'Schumacher' weer op het Ferrari-rood. Mick Schumamcher komt vandaag onder toeziend oog van onder andere moeder Corinna Schumacher de hele dag in actie voor Ferrari, waarna hij de Scuderia morgen inruilt voor Alfa Romeo. Namens Red Bull geeft vandaag de Nederlander Max Verstappen acte de présence. Fernando Alonso stapt in bij McLaren om voor Pirelli banden te testen. De volledige line up van vandaag vind je hier .

1112971294570696704

A Schumacher. A Ferrari. @SchumacherMick drives out for the first time for @ScuderiaFerrari #F1Testing pic.twitter.com/xGnrYBCUsr — Formula 1 (@F1) 2 april 2019

Viaplay
x
GP China Verstappen houdt kaarten tegen de borst: "We betreden het onbekende"