Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Mick Schumacher op weg naar Ferrari-contract'

Mick Schumacher is volgens de laatste geruchten dicht bij een overeenkomst met Ferrari. De zoon van Michael Schumacher zou daarmee in de voetsporen van de Formule 1-legende treden.

Sinds zijn dominante optreden in het Formule 3-kampioenschap staat Mick Schumacher nog meer in de spotlight dan voorheen. Als zoon van een F1-legende kan hij rekenen op interesse vanuit teams en sponsoren. In de Formule 1 strijden Mercedes en Ferrari om de diensten van de jonge Duitser. Ferrari lijkt daarbij nu het meest concreet te zijn.

Diverse kanalen berichten over een deal tussen Mick Schumacher en Ferrari, waarbij hij onderdeel wordt van het juniorenprogramma van de Italiaanse renstal. Een programma dat recent Charles Leclerc en Antonio Giovinazzi met succes doorliepen. Schumacher zou morgen zijn handtekening onder een contract zetten, waarmee hij in de voetsporen treedt van vader Michael. Deze kwam in de periode 1996 tot en met 2006 uit voor 'Scuderia' en behaalde daarin liefst vijf wereldtitels. In 2019 komt Schumacher jr. uit in het Formule 2-kampioenschap, maar mogelijk gaat hij deze rol combineren met simulator- en testwerkzaamheden voor Ferrari.

Viaplay
x
Live Reacties na dominante sprintrace overwinning Verstappen