Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Mick Schumacher snoert journalist de mond na persoonlijk vraag over vader Michael

Mick Schumacher maakt volgende maand zijn debuut als Formule 1-coureur. Natuurlijk zal hij altijd worden gelinkt aan zijn vader, over wiens gezondheid niets bekend is. Mick Schumacher laat daar desgevraagd ook niets over los.

Mick Schumacher Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Het is eigenlijk een ongeschreven regel in de Formule 1 wanneer je in een interview tegenover Mick Schumacher zit. Je vraagt hem niet naar zijn vader, niet in de context van zijn gezondheid in ieder geval. Het Italiaanse La Stampa deed toch een verwoede poging in een interview met de jonge coureur die over een maand in de Formule 1 debuteert namens Haas F1.

Als het gaat over het aanstaande debuut, krijgt Schumacher de vraag of hij daar met zijn vader over heeft gesproken, een no go voor Schumacher. "Dat is een privékwestie, laten we het weer over autosport hebben."

De vraag hoe het met Michael Schumacher gaat houdt Formule 1-fans wereldwijd bezig, maar de familie heeft ervoor gekozen daar niets over los te laten. De laatste weken circuleren er geruchten dat in de nog te lanceren documentaire over Schumacher meer duidelijk wordt verschaft en er zelfs beelden worden getoond van Schumacher na diens ongeval, maar dat is nooit als zodanig door de familie bevestigd.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Eerste vrije training Grand Prix van Spanje