Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Minardi: "Perfect optreden van Verstappen en Red Bull"

Ook voormalig teameigenaar Gian Carlo Minardi zat zondag voor de televisie om de Formule 1-race in Hongarije te kijken. De sympathieke Italiaan zag de zoon van zijn voormalige pupil Jos Verstappen een uitstekende race rijden.

Verstappen start Hongarije
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Gian Carlo Minardi zag net als alle andere Formule 1-fans, tot grote verbazing Max Verstappen nog voor de start van de race in de muur crashen. De Red Bull-monteurs repareerden de bolide echter in no-time, waardoor Verstappen alsnog van start kon gaan. "Wat een optreden van Red Bull, ik wil ze grote complimenten geven over hoe ze na de crash van Verstappen te werk zijn gegaan. Hulde daarvoor", zijn de mooie woorden van Minardi op zijn eigen website.

"Met een tweede plaats betaalde Verstappen zijn fout terug en daarmee werd het een perfect optreden van zowel Max als van het team", vervolgt de Italiaan zijn column. Naast de lovende woorden over Red Bull en Verstappen, had hij ook voorzichtige kritiek op de teamgenoot van de Nederlander, Alexander Albon.

"Albon was onzichtbaar, hij verloor een minuut op zijn teamgenoot", aldus de woorden van de voormalige teameigenaar die de Thai nog wat lijkt te sparen. Mild was hij ook over het optreden van Ferrari. "Ik denk niet dat het veel zin heeft om uit te halen naar de gekozen strategie van Charles Leclerc. Hij maakte met de softs een keuze die slecht uitpakte, maar dat kon gebeuren gezien de weeromstandigheden die niet duidelijk waren."

4 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez