© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Morgen live Formule 1 demo in hartje Londen

11 jul. 2017 16:57 Ruud Dimmers 0 reacties
In aanloop naar de GP van Engeland van dit weekend geven alle Formule 1 teams op woensdag een demo in het centrum van Londen. Liberty Media laat weten dat de demo plaatsvindt op Trafalgar Square en Whitehall. De demo is live te volgen voor fans overal ter wereld.

Formule 1 demo Londen live te volgen

Volgens Liberty Media is de demo onderdeel van het dichter bij de fans brengen van de sport. Om die reden wordt het evenement, genaamd F1 Live London, ook live uitgezonden.

Het is voor het eerst in de historie van de Formule 1 dat alle teams bij elkaar komen om een demo te verzorgen. Sean Bratches van Liberty spreekt over een mijlpaal.

"F1 Live London is een goed voorbeeld van de evolutie van de Formule 1. Dit is de beste manier om dit mooie seizoen te delen met onze fans. Live in Londen, aan de vooravond van de Britse GP. We brengen de fans nog dichter bij de teams en coureurs."

F1 Live Londen begint om 18.30 uur Nederlandse tijd en duurt tot en met 21.00 uur. De show is vanaf 19.00 uur live te volgen op www.f1.com/F1livewww.youtube.com/formula1 en Sky Sports F1.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen