© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Morgen speciale pitstop voor Nederlandse F1-fans op weg naar GP België

23 aug. 2018 19:05 Ruud Dimmers 0 reacties
Nederlandse bezoekers van de Grand Prix van België doen er morgen goed aan om bij Eijsden langs de A2 een heuse pitstop te maken.

Vlak voor de Belgische grens organiseert BOVAG langs de A2 vrijdag een echte pitstop voor alle racefans. Vanaf 06:00 kunnen de raceliefhebbers bij verzorgingsplaats Knuvelkes ter hoogte van Eijsden terecht voor een pitstop. De fans kunnen daar genieten van een gratis ontbijtje, maar er valt nog veel meer te beleven.

De BOVAG F1 Pitstop is gevestigd op de laatste parkeerplaats langs de A2 voor de Belgische grens. Fans kunnen genieten van een gratis bak koffie, een ontbijtje of een massage. Vanzelfsprekend wordt de technische conditie van de auto's van de racefans gecontroleerd, terwijl de passagiers lekker relaxed genieten van hun ontbijt, zich vermaken op een playseat of virtueel met Max Verstappen op de foto gaan.

Kortom, voor ieder wat wils! Vanzelfsprekend kan je als echte F1-fan ook de petitie #f1naarNederland ondertekenen bij de promogirls van Ziggo! De F1 Pitstop opent om 06:00 uur en duurt tot minimaal 14:00 uur.

De petitie om om de Formule 1 naar Nederland te halen kan je ook hier ondertekenen!

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen