Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Motorwissel voor Mercedes-coureurs en Albon

Lewis Hamilton en Valtteri Bottas zijn het weekend van de thuisrace van Mercedes begonnen met een frisse motor. Ook Alexander Albon beschikt over een nieuwe Honda.

Hamilton Duitsland
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

De Grand Prix van de Eifel is de elfde F1-race van 2020, waardoor veel coureurs van motor wisselden. Niet alleen Hamilton, Bottas en Albon, maar ook Sebastian Vettel en Nicholas Latifi werden voorzien van nieuwe onderdelen voor de power unit.

Mercedes verving bij beide coureurs de verbrandingsmotor, turbo en MGU-H. Bij Bottas werd ook de MGU-K gewisseld. Vettel krijgt de beschikking over een nieuwe motor, turbo, MGU-H en energy store.

Red Bull wisselde bij Albon alleen de verbrandingsmotor en de MGU-K. Latifi tenslotte kreeg een vers exemplaar van zijn energy store en control electronics.

Alle coureurs hadden nog genoeg onderdelen van de power unit in de poule zitten, waardoor ze konden wisselen zonder dat hierop gridstraffen volgden. Van motorupgrades is geen spraken, aangezien de reglementen in 2020 dit verbieden. Gedurende het gehele seizoen moeten de coureurs met dezelfde specificatie rijden, als waarmee ze het seizoen begonnen zijn.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP van de Eifel 2020 RN365 Nieuwsdossier

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt