Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Nyck de Vries

Na tik geen tweede succes voor De Vries in Formule E ePrix China

Nyck de Vries heeft zijn puntenfinish van zaterdag geen vervolg kunnen geven in de Formule E ePrix van China. Op het Shanghai International Circuit werd de Nederlander zestiende Robin Frijns deed het tegenovergestelde.

De Vries Formula E
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Sam Bagnall

Robin Frijns reed in de eerste race gisteren van de Formule E ePrix China buiten de punten, maar zondagochtend snelde hij naar P9  Voor Frijns in de twaalfde race van het seizoen eindelijk weer punten. De laatste keer voor hem was in Tokio, race 5. Voor Frijns een veel betere race dan voor Nyck de Vries. Die startte de ePrix in China vanaf P4, maar zakte gedurende de race verder en verder naar achter. Na een tik van Sam Bird was de race voor De Vries eigenlijk helemaal klaar. Hij finishte uiteindelijk als zestiende. Een domper voor De Vries, die tijdens de race op zaterdag juist zijn eerste punten van het seizoen pakte in de Formule E.

De zege was voor Antonio Felix Da Costa, met achter hem Jake Hughes en Norman Nato.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training