Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Nederlands toptalent René Lammers jaagt op plek in prestigieuze Ferrari-opleiding

Een prachtige beloning voor Nederlands racetalent Rene Lammers, de zoon van Jan Lammers. Hij mag zich dezer dagen bewijzen bij Ferrari, om zo hopelijk een plekje in de junioropleiding af te dwingen.

Rene Lammers Ferrari Driver Academy Scouting Camp
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

De piepjonge Nederlander René Lammers (15) is de komende dagen aanwezig in Maranello, de thuisbasis van Ferrari, waar hij meedoet aan het scoutingprogramma van Ferrari. Het doel? Een plekje bemachtigen in de junioracademie van de iconische Italiaanse renstal.

Vier talentvolle coureurs geboren in 2007 of 2008 werden door Ferrari opgetrommeld. Lammers (rechts op de bovenstaande foto) is het team ongetwijfeld opgevallen door zijn ijzersterke prestaties van de afgelopen tijd. Zo werd Lammers Europees kampioen karten, een van de meest prestigieuze titels in het karten.

Samen met de Let Tomass Stolcermanis en twee Italianen, Emanuele Olivieri en Mattia Colnaghi, zal hij de komende dagen te vinden zijn op en rond het hoofdkwartier van Ferrari of op het circuit van de renstal in Fiorano. Trainingen, theorielessen en stressmanagement zijn enkele van de onderwerpen die de revue zullen passeren. Als hoogtepunt mogen de jongelingen F4-materiaal aan de tand voelen.

Aan het einde van het trainingskamp zullen de Ferrari-experts de koppen bij elkaar steken en bepalen of Lammers of een van zijn collega's het in zich heeft om door te stromen naar de finale van het Ferrari-scoutingtraject, eind dit jaar. Zet 'm op, René!

RacingNews365 sprak recent met vader Jan over de geweldige prestatie van zijn zoon en het uitgestippelde pad richting het hoofddoel: de Formule 1. Dat interview lees je via de link hieronder.

Het interview met Jan Lammers over zijn zoon René lees je via de link hieronder

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst