Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

Netflix onthult launchdatum tweede seizoen F1-serie Drive to Survive

Netflix heeft onthuld vanaf wanneer het tweede seizoen van de officiële Formule 1-documentaireserie Drive to Survive bekeken kan worden. De nieuwe afleveringen komen in de laatste week van februari op de streamingdienst.

Verstappen Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In een nieuwe promotievideo van Netflix Frankrijk wordt vermeldt dat het tweede seizoen van Drive to Survive vanaf vrijdag 28 februari bekeken kan worden. Waarschijnlijk betekent dit dat de serie vanaf dat moment ook in Nederland bekeken kan worden.

De lanceringsdatum van het tweede seizoen van de F1-serie is daarmee perfect getimed. Op 28 februari wordt namelijk de laatste dag van de wintertest afgewerkt op het circuit van Barcelona. Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat het weekend van 15 maart van start.

In het nieuwe seizoen van Drive to Survive worden de Formule 1-teams en coureurs gevolgd gedurende het seizoen van 2019. In tegenstelling tot het eerste seizoen hebben ditmaal alle teams toestemming gegeven om gefilmd te worden. Ferrari en Mercedes zijn het tweede seizoen dus wel te zien.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull