'Nico Rosberg wordt teambaas van Formule E-team van Mercedes'

27 jul. 2017 20:15 Wanda Bisschop 0 reacties
De regerend wereldkampioen Nico Rosberg sluit een terugkeer als Formule 1 coureur uit maar keert wellicht op korte termijn toch terug in de autosport. Zijn voormalige werkgever Mercedes debuteert in het seizoen 2019/2020 in de Formule E. Een uitgelezen kans voor Rosberg om zijn andere droom waar te maken!

Maakt NIco Rosberg zijn debuut als teambaas in de Formule E?

Nico Rosberg liet na het behalen van zijn enige wereldtitel de hele Formule 1 wereld met verbazing achter. Als kersverse wereldkampioen hing hij zijn helm aan de wilgen en reist sindsdien de wereld over voor allerlei projecten. Een terugkeer als coureur sluit de Duitser dan ook uit maar hij heeft echter nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een rol als teambaas wel ziet zitten.

Volgens het Duitse Auto Bild doet deze kans zich nu eerder voor dan verwacht. Mercedes trekt zich namelijk terug uit de DTM en begint in het seizoen 2019/2020 aan een avontuur in de Formule E.

Nico Rosberg staat daarentegen bekend als een groot liefhebber van elektrische mobiliteit en sprak onlangs in Monaco al met Formule E baas Alejandro Agag.

Doordat Rosberg nog steeds als ambassadeur aan Mercedes verbonden is, verwacht Auto Bild dat de Duitser gevraagd wordt voor de rol van teambaas van het team van Mercedes in de Formule E.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen