Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nieuw-Zeelandse Grand Prix-winnaar past op Red Bull van Verstappen

Red Bull heeft alvast een auto van Max Verstappen in Australië geparkeerd. Grand Prix-winnaar Shane van Gisbergen past erop tot de Grand Prix van Australië in november. Wat voor een marketingstunt wordt dit?

Nee, het is natuurlijk niet de RB16B en nee, Max verstappen zal er dus niet in plaatsnemen tijdens de Grand Prix van Australië. Toch belooft de meest recente winnaar van de Grand Prix van Nieuw Zeeland plechtig op de Red Bull te passen. Shane van Gisbergen, een autocoureur die zelf actief is in de Australische V8 Supercars, gesponsord wordt door Red Bull en goed bevriend is met Verstappen, vond namelijk plots een Red Bull-bolide in zijn racegarage terug. Hij belt daarop Verstappen maar even op, om te vragen wat die wagen in Australië doet. De auto wordt mogelijk gebruikt voor de Red Bull Pit Stop Challenge, een terugkerende wedstrijd van Red Bull die in november wordt gehouden. Misschien zien we in Melbourne zelfs een demonstratie met Van Gisbergen in de F1-bolide en Max in de V8 Supercar. Check hieronder de korte video waarin Max Verstappen zelf ook zijn opwachting maakt.

1372451001861476355

SVG catches up with his fellow Grand Prix winner @Max33Verstappen to find out why the @redbullracing F1 Car is in his garage 🤔 Any guesses? 👉 https://t.co/2QycH0sehM #RedBullAmpol pic.twitter.com/5kO0UKkIWo — Red Bull Ampol Racing (@redbullampol) March 18, 2021

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden