Nieuwe auto Max Verstappen wordt 19 februari gepresenteerd

12 feb. 14:05 Ruud Dimmers 1 reacties
Voor de fans van Max Verstappen is het aftellen nu echt begonnen. Het Formule 1 team van Red Bull heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer het de nieuwe F1-bolide presenteert. De RB14 moet Verstappen en Ricciardo de gedroomde successen geven.

Red Bull presenteert RB14 online

Het is inmiddels een traditie dat Red Bull erg laat is bij het bekendmaken van de presentatiedatum van de nieuwe bolide. Zo ook in 2018. Daar waar Ferrari en Mercedes al twee weken geleden hun aankondiging deden, bleef het stil rondom het team van Verstappen en Ricciardo.

Zojuist het Red Bull laten weten dat de nieuwe RB14 op 19 februari gepresenteerd wordt. Het zal geen fysieke presentatie zijn, maar een online presentatie. Iets dat het team vorig seizoen ook toepaste bij de RB13. Die presentatie werd erg slecht ontvangen door de fans. Een video van een minuut liet nauwelijks iets van de auto zien en naderhand bleven persfoto's nagenoeg achterwege.

Wij hopen dat de fans van Max Verstappen dit jaar op een betere show worden gepresenteerd. Met de naamswijziging van het team in Aston Martin Red Bull Racing is de algehele verwachting dat de kleurstelling van de RB14 ook afwijkt van haar voorganger.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen