Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nieuwe F1-streamingdienst crasht al voor eerste race

Formule 1-eigenaar Liberty Media zou voorafgaand aan de Grand Prix van Australië aankomend weekend een streamingdienst voor de Formule 1-GP's lanceren. Het bedrijf heeft zich echter verkeken op de deadline en stelt de lancering uit.

Een woordvoerder van de Formule 1 bevestigde tegenover pitpass.com dat de lancering gefaald is: "We benutten het weekend in Melbourne nu voor een bèta-test. Het doel hiervan is om zo snel mogelijk volledig operationeel te zijn." Bij de ontwikkeling van nieuwe producten gaat er wel eens wat mis. Nu dus ook bij Liberty Media. De woordvoerder legt de bèta-test uit: "Het betreft een interne test. We hebben mensen op verschillende locaties op de wereld gezet om de functies in het systeem te testen."

Wanneer F1 TV live gaat is niet bekend. " We hopen zo spoedig mogelijk, maar we hebben geen deadline vastgelegd." Fans in ongeveer veertig landen zouden beschikking krijgen tot 24 livestreams, met commentaar in Engels, Duits, Spaans en Frans. F1 TV wordt in eerste instantie niet beschikbaar gesteld in Nederland.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"