Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nieuwe McLaren op bijzondere wijze 'gelekt'

Het lijkt erop dat McLaren voor wat betreft de livery van de nieuwe MCL36 weinig verrassingen voor het Formule 1-publiek in petto heeft. Gelekte afbeeldingen onderstrepen dat, al betreft het geen afbeeldingen van de échte F1-auto.

Op zondag verschenen diverse screenshot van een video online. In die video speelden Daniel Ricciardo en Lando Norris met de nieuwe McLaren, zij het de Lego Technic-variant. De vormen van het model laten duidelijk zien dat het om een 2022-spec bolide gaat, dus de livery kan haast niet anders dan de daadwerkelijke kleurstelling voor 2022 zijn. Onlangs kondigde Lego in samenwerking met McLaren aan het model op de markt te brengen en dus moeten de gelekte afbeeldingen als authentiek worden beschouwd. Het model geeft, hoe goed het ook is ontworpen, natuurlijk nauwelijks ontwerpdetails van het chassis prijs.

1490280565601361925

Ceci est peut-être un Leak Voici des Images de la Nouvelle MClaren Version Lego Via @Reddit pic.twitter.com/YhnBJ2CRo5 — Hicham CL16CL🇲🇨🇲🇦 (@HichamAkka2) February 6, 2022

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"