Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nieuwe Red Bull volgende week in actie op Silverstone

Goed nieuws voor de fans van Max Verstappen en Daniel Ricciardo. De nieuwe Red Bull bolide is op tijd klaar voor de eerste wintertest in Barcelona. Sterker nog, Red Bull geeft de nieuwe RB14 volgende week al een shakedown in Engeland.

Over het algemeen staat de Oostenrijkse renstal er om bekend dat ze de nieuwe auto pas op het allerlaatste moment gereed hebben. Dit jaar pakt Red Bull haar zaken duidelijk een stuk beter aan want de nieuwe RB14 is inmiddels al klaar. Ook de crashtest is inmiddels positief verlopen maar het team gaat zelfs nog een stapje verder.

Helmut Marko heeft namelijk tijdens een interview met Auto Motor und Sport bekend gemaakt dat het team voor volgende week een filmdag heeft ingepland. Max Verstappen en Daniel Ricciardo krijgen dan al een kans om met de RB14 over het circuit te scheuren. Dit vindt plaats op het circuit van Silverstone in Engeland. Een exacte datum is helaas nog niet bekend. Na deze shakedown wordt de bolide naar Barcelona vervoerd voor de eerste testweek die op maandag 26 februari begint. Aankomende maandag, 19 februari, krijgen de fans al de nieuwe RB14 te zien. De presentatie hiervan vindt online plaats en Racingnews365 zorgt dat jij de foto’s en alle informatie direct beschikbaar hebt.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"