Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nieuwe tegenslag voor Frijns na oplopen zware blessure

Robin Frijns zal nog wat langer aan de kant moeten zitten, nadat hij in de eerste Formule E-race van het jaar een zware polsblessure opliep.

Robin Frijns liep bij een op het oog relatief onschuldige crash een zware blessure op. Tijdens de eerste Formule E-race van het seizoen reed hij in een chicane op relatief lage snelheid achter op zijn concurrent, waarbij zijn stuur wild in het rond werd geslingerd. En daardoor ook zijn handen, waarbij hij met zijn pols hard de cockpit raakte. Zo hard, dat het bot uit zijn arm stak. Frijns werd in Mexico naar het ziekenhuis vervoerd en ging meteen onder het mes. Na enkele dagen kon hij de intensive care verlaten.

CnlGhjTon1w

View this post on Instagram A post shared by Robin Frijns (@robinfrijns1)

Langer uit de roulatie

De dubbele race in Saoedi-Arabië, twee weken later, moest hij aan zich voorbij laten gaan. Nu wordt echter duidelijk dat hij ook de race in India aan zich voorbij moet laten gaan. Deze wordt verreden op 11 februari. Later die maand zal het Formule E-circus afreizen naar Zuid-Afrika en ook die race is nog onzeker voor Frijns, die thuis bezig is aan zijn herstel.

Viaplay
x
Red Bull Verongelijkte Marko onthult gigantische schadepost na megaklapper Perez