Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Nieuwe uitdagingen voor Kubica en Williams in Bahrein

De comeback van Robert Kubica in Australië verliep niet zoals gehoopt. De Pool wist in zijn Williams allerminst te imponeren, maar hoopt op verbetering in Bahrein.

Kubica Australië
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Williams

In de woestijn ligt het Bahrein International Circuit, een baan waaraan Robert Kubica goede herinneringen koestert. "In 2008 veroverde ik er mijn eerste en enige poleposition, ik kijk ernaar uit om er terug te keren", aldus de Williams-coureur die dit seizoen niet in de buurt van de ereprijzen zal komen.

"Bahrein is een totaal ander circuit dan Australië en ons wachten nieuwe uitdagingen, waaronder de temperatuur en lay-out van het circuit. Er zijn weer nieuwe dingen om te ontdekken, maar over het algemeen ken ik deze baan best goed."

"Het is een stop and go circuit, waarbij stabiliteit van de auto onder het aanremmen erg belangrijk is, evenals de tractie uit de bochten. Bandenmanagement wordt hier erg belangrijk door de hoge temperaturen", blikt Kubica vooruit.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"