© Twitter Williams

Nieuwsoverzicht

'Nieuwe Williams ziet er agressief uit'

29 jan. 2018 11:50 Wanda Bisschop 0 reacties
Voor ons is het nog even wachten tot de onthulling van de nieuwe Formule 1 bolides maar sommige coureurs hebben hun nieuwe wagen al gezien. Zo verklapte Sergey Sirotkin alvast dat de nieuwe Williams er 'cool' en 'agressief' uitziet!

Sergey Sirotkin onder de indruk van de FW41

De kersverse Formule 1 coureur heeft namelijk al een glimp van de FW41 opgevangen in de windtunnel en kan dan ook niet wachten om er tijdens de wintertesten in Barcelona mee te rijden.

Aan Sport Express doet hij dan ook alvast een boekje open over de nieuwe FW41.

"Ik heb de nieuwe wagen al even gezien in de windtunnel en hij ziet er ontzettend cool uit, ook een stuk agressiever dan vorig jaar. De simulator en andere indicaties laten in ieder geval een geweldige progressie zien."

Daarnaast laat Sirotkin nog weten dat hij zich samen met reserverijder Robert Kubica gaat inzetten om het team van Williams naar een hogere level te tillen.

"Robert is een ontzettende aardige gast en dat is ook belangrijk omdat we veel tijd samen gaan doorbrengen. Hij is ongelofelijk getalenteerd en snel. Hij begrijpt ook precies hoe de auto werkt."

"Ik ga ons niet met elkaar vergelijken maar het is goed om hem erbij te hebben en dat hij mij en Lance helpt. Samen zijn we een sterk maar inderdaad ook een vrij jong team."

Het is voor het eerst in hun bestaan dat Williams een zo jong en onervaren rijdersduo heeft. Vorig jaar werd het team met Massa en Stroll uiteindelijk vijfde bij de constructeurs.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen