© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

'Niki Lauda is altijd welkom bij Red Bull'

04 jul. 2018 11:55 Ruud Dimmers 1 reacties
In de media spelen Red Bull-adviseur Helmut Marko en Mercedes-adviseur Niki Lauda het vaak hard tegen hard, maar de beide heren kunnen prima met elkaar door een deur.

Marko en Lauda zijn vrienden

Zowel Lauda als Marko hebben een uitgesproken mening en steken deze niet onder stoelen of banken. De rivaliteit tussen Mercedes en Red Bull zorgt vaak voor de mooiste quotes en met regelmaat voor vuurwerk.

"Ik heb altijd waardering voor Niki gehad. Ik wist ook altijd dat Lauda snel is en een denker is. Hij werd in het begin niet door iedereen gewaardeerd omdat hij altijd met een jas en een trui verscheen, maar dat is veranderd. Niki en ik hebben altijd contact gehouden met elkaar en we zijn concurrenten. Het ergert hem als wij winnen, maar ik heb me vier jaar lang geïrriteerd aan de dominantie van de Mercedes-motor. Maar ondanks dit zijn we altijd open en duidelijk in de communicatie tussen ons. Wij begrijpen elkaar prima", laat Lauda aan News.at weten.

In de media verschijnen met regelmaat indianenverhalen dat Lauda persona non grata is bij Red Bull. Volgens Marko is de de grootste flauwekul: "Hij ontbijt altijd bij ons! Lauda is zeker geen persona non grata!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen