Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 GP Nederland

'Nog genoeg hotelkamers in Zandvoort vrij tijdens GP Nederland'

Wie nog naarstig op zoek is naar een slaapgelegenheid op en rond Zandvoort tijdens de Grand Prix van Nederland, heeft geluk. Er zouden nog heel veel hotelkamers vrij zijn, in tegenstelling tot wat eerder werd beweerd.

Zandvoort Nederland
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Toen bekend werd dat de Formule 1 terug zou keren naar Nederland werd er al gauw beweerd dat alle hotels volgeboekt waren, al dan niet tegen sterk opgedreven prijzen. Niks is echter minder waar, zo blijkt uit onderzoek van Zandvoort Marketing.

Er zouden nog voldoende hotelkamers in de regio te boeken zijn en de directeur van Zandvoort Marketing, Lana Lemmens, legt in gesprek met BNR Nieuwsradio uit hoe dat kan: "Er is een vertekend beeld ontstaan. In de media werden bepaalde prijzen voor kamers genoemd, waarna de ondernemers hebben gedacht dat ze dat daadwerkelijk konden vragen."

Naar nu blijkt kregen de hoteliers de kamers voor die prijzen niet vol en ziet met de vergissing nu in: "Je ziet nu dat die prijzen weer dalen, waardoor dit de tijd is om toe te slaan. Mogelijk komen er ook nog kamers vrij die eerder niet zichtbaar waren, puur omdat met nog niet wist wat men met de nieuwe situatie aan moest."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Australië