Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Haas F1 Team

Nog steeds vraagtekens voor Steiner: "Geen idee hoe goed Haas in Japan is"

De prestaties van Haas F1 zijn wisselvallig dit seizoen. Soms is de auto erg snel, de andere keer niet vooruit te branden. Teambaas Guenther Steiner weet dus niet of zijn coureurs tijdens de Grand Prix van Japan weer punten kunnen pakken.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas

Tijdens de afgelopen Grand Prix van Rusland behaalde Haas-coureur Kevin Magnussen met de negende plaats de eerste punten voor het team sinds de Grand Prix van Duitsland afgelopen juli. Het team wil graag de positieve lijn doorzetten, maar teambaas Guenther Steiner is daar nog niet gerust op.

"Ook al hadden we in Sotsji een goede race, betekent dat nog niet dat we de goede vorm mee zullen nemen naar aankomend weekend. Natuurlijk proberen we dat wel, maar de auto is op zijn zachtst gezegd zeer temperamentvol", verklaart hij. "We weten tijdens een weekend gewoonweg niet waar we zullen eindigen. Als team leer je altijd bij tijdens de races. Hopelijk kunnen we de goede vorm meenemen naar Suzuka en de volgende GP's."

De punten van Magnussen in Rusland waren volgens Steiner goed voor het moraal van het team en hij verwacht dat Magnussen en Romain Grosjean tijdens de Japanse GP wat extra's kunnen dankzij het uitdagende circuit. "Suzuka is een fantastische racebaan. Ik denk dat op zulke banen de motivatie van onze coureurs om goed te presteren nog hoger ligt dan normaal. Ze kunnen niet wachten om naar het circuit te gaan."

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarin we uitgebreid vooruitblikken op de Grand Prix van Japan.

0 reacties

    Interview “Verstappen zal bij Red Bull gehakt maken van Vettel”