Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2024

Noodweer heeft Hungaroring bereikt, McLaren is het eerste slachtoffer

Eerder dit seizoen zorgde een brand in het motorhome van McLaren al voor problemen, maar in Hongarije gooien de weergoden roet in het eten. Het motorhome van het team is namelijk flink beschadigd door het noodweer.

Er staat flink wat noodweer op de planning tijdens de Grand Prix van Hongarije en de teams kregen op de woensdag voorafgaand aan het raceweekend alvast een voorproefje. Een flinke hoosbui trok namelijk over de Hungaroring, waardoor een groot deel van het circuit onder water kwam te staan. 

De teams ervaarden flink wat overlast van het noodweer, want ze waren op woensdag nog druk in de weer met het opbouwen van alle pitboxen en hospitalities. De weergoden gooiden dus roet in het eten, maar McLaren werd daar het grootste slachtoffer van.

"Woensdagmiddag, tijdens de opbouw, werd het team getroffen door een onverwachte weersomstandigheid die gevolgen had voor de McLaren Team Hub. Het team werkt momenteel aan het herstel van de schade en daarom zal onze Team Hub tijdens de GP van Hongarije helaas niet toegankelijk zijn voor gasten of media", laat het team weten.

Tijdens het raceweekend in Spanje, op het Circuit de Barcelona-Catalunya, ontstond er een brand in het motorhome van de Britse renstal. Het team moest hierdoor noodgedwongen genoegen nemen met een vervangende hospitality terwijl alle schade gerepareerd werd. In Silverstone konden ze gelukkig weer gebruik maken van hun eigen motorhome, maar lang konden ze daar dus niet van genieten.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Hongarije 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld