Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris blij met komst Red Bull-kopstuk: "Goede stap voor het team"

Bij Red Bull was de schok groot deze week. Bekend werd gemaakt dat Rob Marshall per direct zijn taken neerlegde. Vanaf 1 januari 2024 gaat hij aan de slag bij McLaren. Lando Norris is maar wat blij met de komst van de ervaren rot.

Norris Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het vertrek van Rob Marshall, Chief Engineering Officer, is een forse aderlating voor Red Bull en Max Verstappen. Maar waar het ene team huilt, wordt er bij het andere gelachen. Bij de nieuwe werkgever van Marshall, McLaren, kijken ze uit naar de komst van de ervaren man. Lando Norris verwacht veel van de komst van het Red Bull-kopstuk. "Hij brengt veel kennis van zaken mee. Hij heeft vele jaren bij Red Bull gewerkt en veel succes gehad met het team", vertelde Norris op de persconferentie voorafgaand aan de GP van Spanje.

"Hij heeft samengewerkt met de knapste koppen in de Formule 1 en hoort zelf bij die groep. Hij brengt een goed stel hersens mee naar het team, evenals tijdwinst. Twee belangrijke zaken. Hij is een belangrijk persoon en een grote toevoeging voor het team. Iemand waar veel mensen binnen McLaren tegenop zullen kijken en respect voor zullen hebben. Het is een goede stap voor het team voor de toekomst. Zo blijven we doorgaan met extra performance en expertise toe te voegen aan het team en het streven naar verbetering."

Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken