Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Norris heeft het zwaar in Brazilië: "Ik voel me ontzettend ziek"

Lando Norris zal de Grand Prix van Brazilië verrijden, maar hij voelt zich al het hele weekend niet top. Ook na de sprintrace ging het niet beter met de McLaren-rijder.

Na afloop van de sprintrace voor de Formule 1 Grand Prix van Brazilië is het direct duidelijk hoe Lando Norris zich voelde tijdens de sessie. "Ik voel me ontzettend ziek", zo begint hij tegenover de media. Wel kwam de McLaren-coureur als zevende over de finish, een prima resultaat voor de Brit gezien zijn omstandigheden. Makkelijk was het niet. "De vrijdagsessies verliepen op zich nog oké omdat alles niet zo lang duurde, maar op zaterdag met de temperatuur en op dit circuit was het veel lastiger. Ik overleef de race wel, maar het is wel erg zwaar."

Norris zal hoe dan ook rijden tijdens de GP van Brazilië. Hij wil de een na laatste race niet laten schieten dit seizoen. "Maar ik voel me er niet goed bij, maar het is niet alsof mijn ogen eraan gaan of iets dergelijks. Ik maak misschien wat meer fouten dan gebruikelijk." "Het gaat elke dag weer net wat beter en hopelijk zal het tijdens de race ook weer iets beter. Ik heb echter twee dagen niet gegeten en kon zelfs een dag niet drinken", aldus de Brit.

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
Ophef in F1-paddock Vermeende berichten van Horner gelekt naar F1-bazen en media