© McLaren

Nieuwsoverzicht

Norris: "Ik ben geen nieuwe Lewis Hamilton"

06 sep. 2018 13:00 Jan van der Burgt 0 reacties
De vergelijkingen tussen het debuut van Lewis Hamilton voor McLaren in 2007 en Lando Norris in 2019 zijn snel gemaakt. Zelf wil hij er echter niets van weten.

Het is waar dat Lando norris in 2019 bij McLaren debuteert met een meer ervaren Spanjaard aan zijn zijde. Daarmee houden alle vergelijkingen tussen hem en Lewis Hamilton zijn debuut in 2007 wat hem betreft ook wel op.

"Lewis kwam naar McLaren in een tijd dat het team nog heel goed was. Ik sluit me aan bij het team op een moment waarop het allemaal wat minder lekker loopt", aldus Norris, die de vergelijkingen weliswaar niet terecht vindt, maar wel vleiend:

"Het kan nooit kwaad om te worden vergeleken met iemand die op het punt staat een vijfde wereldtitel te pakken, zolang je maar om de goede eigenschappen met iemand wordt vergeleken."

"Lewis Hamilton is momenteel puur qua snelheid de beste rijder op de grid. Toen ik klein was keek ik tegen hem op en hoopte ik over iets van zijn kwaliteiten te beschikken."

Aangezien Norris niet in een race-winnend team terechtkomt zoals Hamilton twaalf jaar eerder, weet Norris dat er werk aan de winkel is, maar in zijn ogen heeft McLaren het juiste recept in handen.

"Ik heb de kans gekregen om volgend jaar nieuw in te stappen, net als Carlos Sainz. Een frisse start kan weleens precies zijn wat het team nodig heeft om terug te keren naar de top", zo besluit Norris in gesprek met Crash.net.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen